Nick Mason`s Saucerful of Secrets @Kulttuuritalo

Details

Date & time Jun 8, 19:00
Location
Kulttuuritalo (Helsinki) Sturenkatu 4, 00510 Helsinki
Creator Teijo Salminen

Who's attending

Teijo Salminen
Martti Jousimo

Description

Nick Mason`s Saucerful of Secrets @Kulttuuritalo

Huom! Konsertti siirretty vuoteen 2021!

Pink Floyd -legenda Nick Mason Suomeen!
Nick Mason`s Saucerful of Secrets tuo Pink Floydin
alkuaikojen helmet Kulttuuritalolle.

Paikka: Kulttuuritalo
Aika: 8.6.2021
Liput: Alk. 69e
Lipunmyynti käynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä
Lipunmyyntilinkit:

Lippupiste:
https://www.lippu.fi/eventseries/2696429

Tiketti:
https://www.tiketti.fi/tapahtuma/68157

Suomen Pink Floyd -fanit pääsevät toden teolla nauttimaan yhtyeen alkuvuosien helmistä Helsingin Kulttuuritalossa kesäkuun 12. päivänä, jolloin viime vuonna Prog-lehden progejumalaksikin kruunattu Pink Floyd -rumpali Nick Mason tuo yhtyeensä Suomeen.

Huippumuusikoista koostuva Nick Mason´s Saucerful of Secrets soitti ensimmäisen keikkansa Lontoossa vuonna 2018, ja yhtye luo esiintymisissään ainutlaatuisen fiiliksen, joka henkii 1960–1970-lukujen taitetta. Kiertueen kappalevalikoimassa on kuultu parhaita paloja aina vuoden 1967 The Piper At The Gates Of Dawn -albumilta vuoteen 1971, jolloin Pink Floyd julkaisi Meddle-pitkäsoittonsa.

Mukana on kuultu myös ainutlaatuisia liveversioita esimerkiksi kappaleista Lucifer Sam, Arnold Layne sekä Bike, joita ei aikoinaan otettu mukaan Pink Floydin silloisiin livesetteihin laikaan.

Psykedeelisessä rockyhtyeessä ovat mukana kitaristi Lee Harris, Spandau Ballet -yhtyeestä tutuksi tullut kitaristi Gary Kemp sekä pitkäaikainen Pink Floyd -ulkojäsen, basisti Guy Pratt. Kosketinsoittimista ja ohjelmoinnista vastaa Dom Beken. Kuten Nick Mason on sanonut alusta lähtien; tavoitteena on vangita juuri 60- ja 70-lukujen vaihteen tunnelma, ei niinkään perustaa varsinaissta tribuuttiyhtyettä, sillä 14 vuotta sitten kuollutta Syd Barrettia ei voi vain korvata. Syd jätti bändin vuonna 1968.

Yhtye on saanut myös muiden Pink Floyd -jäsenten hyväksynnän, ja Roger Waters on nähty jopa vierailijana Saurceful of Secretsin keikalla New Yorkissa viime vuonna.

Nick Mason´s Saurceful of Secrets julkaisee livealbumin Live At The Roundhouse huhtikuun 17. päivänä, ja konsertti nähdään valikoiduissa elokuvateattereissa jo 10. maaliskuuta. Yhtye suuntaa julkaisun myötä keikoille, ja esiintyminen Helsingissä on osa näiden konserttien sarjaa.

www.thesaucerfulofsecrets.com
www.facebook.com/saucerfulofsecretsofficial

(Lähde: FB)

The Wall

Martti Jousimo
Feb 20 '20
Aivan mahtava uutinen, kiitos Teijo taas infosta, sain vielä vaimolleni ja itselleni viimeiset liput permannolle!!!
Teijo Salminen
Feb 21 '20
Hei, mahtava uutinen myös, että joku seuraa tätä keikkalistaa! On ollut viime aikoina vähän sellainen tunne, että turhaanko näitä tänne lätkii... mutta hyvä jos tästä jotain hyöytä sittenkin on :). Antoisaa iltaa teille, varmaan tulee olemaan hieno pläjäys!Hei, mahtava uutinen myös, että joku seuraa tätä keikkalistaa! On ollut viime aikoina vähän sellainen tunne, että turhaanko näitä tänne lätkii... mutta hyvä jos tästä jotain hyöytä sittenkin on :). An...See more
Martti Jousimo
Feb 21 '20
Laita ihmeessä näitä jatkossakin tänne, mää kun en ole esim. facebookissa niin Soundista (joskus jälkijättöisesti kuten viime kesän Bad Brains-keikan) ja sähköpostiini tulevista lippukauppojen mainoksista näitä korkeintaan bongailen. Iha sun ansiota on, että tuli tieto ajoissa tän lisäksi Yesistä ja VdGG:stä!!Laita ihmeessä näitä jatkossakin tänne, mää kun en ole esim. facebookissa niin Soundista (joskus jälkijättöisesti kuten viime kesän Bad Brains-keikan) ja sähköpostiini tulevista lippukauppojen mainoks...See more
Teijo Salminen
May 17 '20
Uusi päivämäärä merkitty
You need to sign in to comment