Five Fifteen, Maija Kauhanen, Spiha Tavastialla

Details

Date & time Jul 5 '19
Location
Urho Kekkosen katu 4-6 00100 Helsinki
Creator Teijo Salminen

Who's attending

Teijo Salminen

Description

Five Fifteen, Maija Kauhanen, Spiha Tavastialla

FIVE FIFTEEN, 25 VUOTTA PROGEHARDROCKIN ILOSANOMAA VALTAVIRTOJEN ULKOPUOLELLA

2008 Sweden Rock-festivaalien lavalle taipaleensa päättänyt Five Fifteen soitti kaikkien yllätykseksi Tavastialla keikan elokuussa 2017 ja yksi keikka johti toiseen.

Nyt tämä Kingston Wallin kanssa samoja polkuja Helsingin rockympyröissä kulkenut bändi saapuu Tavastialle juhlistamaan 25 vuotta sitten ilmestynyttä ensilevyään. Five Fifteenissä soittaneita on nähty mm. sellaisissa orkestereissa kuin Kingston Wall, Popeda, Hanoi Rocks, Yhdysvaltalainen BIGELF, LAB, Amorphis, Stratovarius ja Elastic Family. Five Fifteen itse kiersi Eurooppaa Motorheadistä ja Thin Lizzystä tuttu kitaristihirmu Brian Robertson riveissään, myös Nik Turner Hawkindistä ja John Lawton sekä Ken Hensley Uriah Heepistä ovat levittäneet rockin ilosanomaa Five Fifteenin kanssa Kalifornian klubeilta Suomen rockpyhättöihin.

Luvassa on lauluja Five Fifteenin jokaiselta levyltä, joista ensimmäinen "Progressive Hardrock Beyond The Mainstream" näki päivänvalon 1994 ja viimeinen yhdeksäs albumi nimeltään "Alcohol" ilmestyi 2006.


Maija Kauhanen- yhden naisen orkesteri

Vahva laulu, sydäntä riipaisevat tarinat, rouhea kantele ja groovaavat lyömäsoittimet - polyrytmien sekä vahvan beatin kutoma syke yhdistettynä hypnoottisiin melodioihin luovat ainutlaatuisen soundimaailman vain yhden muusikon voimin.

Maija Kauhanen konsertoi ahkerasti ympäri Suomea ja eri puolilla maailmaa. Vuonna 2018 Maijaa vietiin muun muassa Japaniin, Saksaan, Unkariin, Tsekkiin, Portugaliin ja Espanjaan. Vuonna 2019 Maija Kauhasen keikkalistalla ovat muun muassa Celtic Connections, FOCUS Wales ja WOMAD Iso-Britanniassa, Folk Alliance International Kanadassa, Il Festival de Músicas del Mundo Kolumbiassa, Korrö Folkfestival, Urkult Folkfest ja Malmöfestivalen Ruotsissa, Tønder Festival Tanskassa, Kalottspel Norjassa ja World Cultures Festival Hong Kongissa.

Ovet klo 20:00 / Showtimes:Five Fifteen 22:30 Spiha 21:30 Maija Kauhanen 20:30

Liput ennakkoon alk. 15 €, ovelta 18 €, Ikäraja: K-18

The Wall

No comments
You need to sign in to comment