Burntfield, Naryan ja Keoma Kaamos I -klubilla Loosessa

Details

Date & time Feb 16, 20:30
Location
Bar Loose Annankatu 21 00100 Helsinki
Creator Teijo Salminen

Who's attending

Teijo Salminen

Description

Burntfield, Naryan ja Keoma Kaamos I -klubilla Loosessa

Lauantaina 16.2. Loosessa syleillään pimeyttä ja isketään ensimmäistä kertaa #Kaamos-iltamien merkeissä. Illan esiintyjäkaartia tähdittävät viime vuoden Tuska-Torstai-voittaja Keoma, jo komeat kymmenen vuotta parhainta Tampere-synkistelyä edustanut Naryan sekä Alankomaista vierailulle saapuva Burntfield. Luvassa on itsekullekin synkkäsielulle ehtaa progressiivista sukellusta mielen syvimpiin onkaloihin.

Illan levymusiikista vastaa klubi-isäntänäkin toimiva Joni Glitchell.

Alustava aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Burntfield
21.45 Naryan
22.30 Keoma

Liput ennakkoon 7,5 (myynnistä tiedotetaan pian) // Ovelta 8 euroa + Lipun ostaneille 2 euron narikka (norm. 3 €).

Keoma henkii pohjoista. Tämä "hybridimetallia" takova yhtye tuli isolle yleisölle tutuksi voittamalla viime vuoden Tuska-Torstain, ja ottamalla täysin haltuunsa Tuskan Inferno-stagen! Keomasta diggaa niin fanit kuin kriitikotkin ja vuonna 2016 julkaistulta Synthesis-nimeä kantavalta debyyttialbumilta voi napsia maistiaisia alta löytyvän linkin takaa:

https://www.youtube.com/watch?v=v6_XJHBwEzk

Naryan on tamperelainen tunnelmallista melankolia-rockia soittava yhtye, joka on keikkaillut aktiivisesti ympäri suomea jo kohta kymmenen vuotta. Yhtye julkaisi eponyymin debyyttialbuminsa vuonna 2013, jolle siunaantui jatkoa kolmev vuotta myöhemmin Black Letters -pitkäsoiton muodossa. Naryan on keskittynyt viime aikoina uuden materiaalin työstämiseen ja kolmatta alpparia sopiikin odotella kuluvan vuoden toiselle neljännekselle. Yhtyeen musiikki sijoittuu jonnekin Anatheman, Katatonian ja Pink Floydin välimaastoon, joten progressiivisen koukuttavaa tunnelmointia luvassa.

https://www.youtube.com/watch?v=h5sNePG7K-I

Burntfield on progressiivinen alternative rock -yhtye, jonka musiikissa kuuluvat vivahteita niin AOR:stä kuin hard rockistakin. Yhtyeen voimakkaat melodiat and leijuvat harmoniat luovat uniikkeja musiikillisia tekstuureita. Yhtye perustettiin kitaristi-laulaja Juho Myllylän aloitteesta Helsingissä 2012, mutta on muutamien kokoonpanovaihdosten jälkeen sittemmin löytänyt kotinsa Amsterdamista, Alankomaista.

Kahden EP- ja singlejulkaisun jälkeen koitti Hereafter-pitkäsoiton aika, joka näki synkeän päivänvalonsa toukokuussa 2018 irlantilaisen levy-yhtiön Progressive Gears Recordsin kautta. Hereafter on saanut osakseen kauttaaltaan positiivisia arvioita niin medialta kuin radioltakin.

https://www.youtube.com/watch?v=gcIE7w0X4sI

(Lähde: FB)

The Wall

No comments
You need to sign in to comment