Home Articles > Stories

Wigwam: Newsflash!!! Wigwam Experience 50 -> Wigwam 50

Jul 11 '18 | By Teijo Salminen | Views: 2675 | Comments: 4

Jim Pembroke mukana Wigwamin 50 -vuotiskonserteissa!

Wigwam-legendojen Rekku Rechardtin ja Jukka Gustavsonin mukaan Jim Pembroken mukaantulo muuttaa asetelmaa niin, että kyseessä ei enää ole yhtyeen entisistä jäsenistä koostuva Wigwam Experience –kokoonpano, vaan ehta Wigwam –yhtyeen 50 –vuotisjuhlakokoonpano.

”Emme halunneet käyttää kiertueen yhteydessä pelkkää Wigwam –nimeä vielä, kun Jim ei ollut vahvistanut mukanaoloaan. Nyt voimme kuitenkin puhua Wigwamin 50 -vuotisjuhlakokoonpanosta, joka on kasattu vain ja ainoastaan tätä kiertuetta varten”, Rechardt ja Gustavson kertovat.

(lähde: No Fear Agency & Promotion)

Teijo Salminen
Jul 11 '18
Soundi samasta aiheesta: https://www.soundi.fi/...-vuotista-historiaa/Soundi samasta aiheesta: See more
Martti Jousimo
Jul 21 '18
...ja perjaintain kulttuuritalon keikka näyttäisi olevan ainakin tällä hetkellä loppuunmyyty, sinne tuli sitten toinenkin keikka: ke 26.9.
Martti Jousimo
Aug 13 '18
"Tähän mennessä Wigwam on harjoitellut valmiiksi 24 kappaletta tasaisesti koko yhtyeen historian ajalta" -lause viime viikonlopun Hesarin jutussa heitti kyllä kivasti vettä ainaki mun myllyyn! Eli siis jotaki pitäisi tulla Hard N Hornyn ajoilta myös! Hitto ku tuskin maltan odottaa keikkaa, no onneksi joku Roger Waters sentään tulee ensi viikolla Suomeen esiintymään..."Tähän mennessä Wigwam on harjoitellut valmiiksi 24 kappaletta tasaisesti koko yhtyeen historian ajalta" -lause viime viikonlopun Hesarin jutussa heitti kyllä kivasti vettä ainaki mun myllyy...See more
Martti Jousimo
Aug 13 '18
Nii pakko tuota hehkuttelua jatkaa vielä sen verran, että ensimmäiset vinyyliversiot Titans Wheelsistä ja Some Several Moonsista (tietysti ne värivinyyliversiot) on tilluussa, vaikkei ne mitään huippulevyjä olekaan...
You need to sign in to comment